ArchívumRSSMi az RSS?

Költözik a Grafológiai Intézet!

Tisztelt Ügyfeleink, Hallgatóink!

A Grafológiai Intézet 2016. május 2. napjától a Budapest, XI. kerület Keveháza utca 1-3. szám alatti irodaházban folytatja tevékenységét.

2016. április 28-tól 2016. május 2. napjáig kizárólag e-maileket tudunk fogadni, telefonvonalaink áthelyezés miatt nem fognak működni.

2016. május 2. napjától új helyünkön is várjuk Önöket!

Megértésüket köszönjük!

 

Minden mindennel összefügg? - Ember, írás, testbeszéd

Megjelent a Grafológia folyóirat legfrissebb száma, benne pedig Vékony Györgyi cikke, amely most honlapunkon is olvasható, illetve letölthető .pdf formátumban.

 

 

Grafológia Folyóirat – A Grafológiai Intézet hivatalos lapja

A grafológia világa 32 oldalon. Ez a lap Önnek szól, ha:

  • •    érdeklődik a grafológia iránt

  • •    grafológiát tanul

  • •    végzett grafológus

 


 

Körkérdés – Mesterségek mesterei – Költői fejtörők – Átjáró – Kitekintő – Oktatás – Szakmai hírek – Panteon

 


 

Újra működik folyóiratunk archívuma

Már elérhető a Grafológia folyóirat mind a hat, 2012-ben megjelent száma. A megkezdett munkát a korábbi évfolyamok feltöltésével hamarosan folytatjuk!

Tavaszi slágertémánk: gyermekek és kamaszok

A Grafológiai Intézet könyvtárában szeretettel várjuk az érdeklődő olvasókat. A beiratkozás részleteiről itt olvashat, ahol letölthető formában megtalálja teljes katalógusunkat, így már otthonában kiválaszthatja az Önt érdeklő könyveket!

Látogasson el Intézetünk könyvtárába!

A Grafológiai Intézet több mint 100 kötetet tartalmazó szakkönyvtára egyedülálló az országban. A grafológia és a pszichológia területén olyan gyűjteménnyel rendelkezünk, amelyből képzett szakemberek és érdeklődők egyaránt eredményesen válogathatnak. Töltse le olvasható könyveink teljes listáját innen. (.xls)

Nyitva tartásunk: 08:30-15:30

A Grafológia folyóirat archívuma

A 2012-es év összes száma letölthető archívumunkból PDF formátumban.

Hamperger Anita, Nemes Antónia, T. Zuggó Tünde: A betűk históriája

Kettő az egyben. Leginkább így lehetne jellemezni a szerzőtrió által írt A betűk históriája című könyvet. Két külön tantárgy a grafológiát tanulók számára, és két összefüggő, mégis külön téma az írás iránt érdeklődőknek. Írástörténet és grafológiatörténet. A könyv azonban már első fellapozásra is jóval többet ad, mint egy egyszerű tankönyv. Olvasmányos, mégis olyan érzése van az embernek, mintha nem olvasna, hanem előadást, vagy mesét hallgatna. Kifejezetten élvezetes, hogy a szerzők helyenként sztorizgatnak, vagyis nem csak a száraznak tűnő tényeket írják le, hanem adott esetben szinte kis önálló történetekként írnak le felfedezéseket.

A klinikai pszichológia szakmai protokollja

Ez a kötet a klinikai pszichológia, a pszichoterápia és a szocioterápia megújított szakmai protokollját foglalja magába, a Klinikai Pszichológiai Szakmai Kollégium, a Pszichoterápiás Tanács és a Pszichiátriai Szakmai Kollégium útmutatásai alapján.